Compania daneză de transport maritim, Maersk, „atacă“ acum în Portugalia. După preluarea recentă a Visible SCM și B2C, achiziționarea furnizorului portughez Huub va fi următorul pas. Din nou, comerțul electronic este forța motrice.

Huub, un start-up logistic portughez bazat pe cloud, este specializat în soluții tehnologice pentru depozitare B2C pentru industria modei.

Maersk Growth, brațul corporativ al companiei A.P. Moller – Maersk, s-a angajat pentru prima dată într-o relaţie cu portughezii în mai 2019, deoarece consideră colaborarea cu start-up-uri drept o pârghie importantă pentru inovație. „Huub, o echipă curioasă cu fondatori inspirați, este o potrivire excelentă pentru Maersk. Cu Huub, dobândim capacități de clasă mondială care ne vor permite să accelerăm dezvoltarea ofertei noastre omni-channel. Acest lucru îi va ajuta pe clienții noștri să se concentreze asupra activității lor principale de producere și vânzare de bunuri și livrarea lor rapidă către consumatorii finali“, a spus Vincent Clerc, Vicepreședinte executiv și CEO Ocean & Logistics, A.P. Moller – Maersk.

Odată ce tehnologia Huub este încorporată în soluțiile existente ale Maersk, clienții şi partenerii vor beneficia pe deplin de produse integrate cu interfețe moderne extrem de ușor de utilizat. Mai mult, clienții Maersk vor avea o singură sursă pentru vizibilitatea stocului.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut