La sfârşitul săptămânii trecute, Maersk a anunţat că Senator, LF Logistics, Martin Bencher și toate celelalte companii din grup, în special Sealand, Hamburg Süd și Twill, vor fuziona sub un singur brand: Maersk.

Această decizie de integrare este un pas important pentru furnizarea tuturor serviciilor end-to-end ca standard pentru toți clienții și înseamnă, în plus, o schimbare organizațională foarte serioasă.

Maersk își propune să atenueze provocările logistice prin integrarea mărcilor mai mici în marca principală, oferind în același timp o mai mare diversitate, confort și conectivitate. Mărcile vor continua să respecte toate acordurile, inclusiv confidențialitatea contractului Maersk. „În calitate de clienţi ai oricăreia dintre companiile menționate mai sus, veți continua să beneficiați de serviciile Maersk. În plus, veți avea acum o acoperire mai mare și o ușurință în a crea un lanț de aprovizionare mai flexibil și mai eficient, cu o acoperire și un domeniu mai mare. Fiecare integrare va urma propria cronologie. Aceste modificări sunt menite să continue cu întreruperi minime și sprijin din partea aceleiași echipe”, precizează Maersk în comunicat.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare