Noua soluție de e-commerce va oferi acces cu fereastră unică la întregul ecosistem logistic pentru mărcile care își vând bunurile online, inclusiv integrarea platformei de comerț electronic, depozitarea, distribuția la nivel național și returnările, la o rată fixă de 80 INR / 0,895 USD per comandă.

AP Moller – Maersk foloseşte o soluție revoluționară de fulfilment a comerțului electronic în India, prin care toate elementele vor fi disponibile printr-o singură fereastră, la un tarif fix de 80 INR per comandă (aproape 1 euro). Această soluție a fost direcționată către afacerile mici sau mijlocii din India, care se bazează pe mai mulți parteneri logistici pentru diferite activități. Cu această soluție, Maersk elimină complexitatea lanțurilor de aprovizionare ale clienților săi, oferind acces cu fereastră unică la toate soluțiile necesare, cum ar fi depozitarea, livrările last mile și executarea comenzilor de retur, oferind în același timp vizibilitate end-to-end la prețuri unificate. „Afacerea de comerț electronic din India are un mare potențial de creștere, dar piața extrem de fragmentată și complexitatea lanțului de aprovizionare reprezintă obstacole în calea creșterii multor întreprinderi. Cu noua soluție, vrem să rămânem fideli scopului nostru de a îmbunătăți viața pentru toți prin integrare. Cu soluția O țară, un preț, vom elimina complexitățile din lanțurile de aprovizionare ale clienților și vom crește odată cu ei, pe măsură ce se concentrează pe ceea ce fac ei cel mai bine”, spune Vikash Agarwal, Director general, Maersk Asia de Sud.

Soluțiile de logistică fragmentate sunt, de asemenea, responsabile pentru facturarea fragmentată. Afacerile de comerț electronic sunt taxate diferit și separat pentru fiecare serviciu de logistică prestat, ceea ce face ca facturarea să fie complexă. Cu soluția „O țară, un preț”, Maersk aduce toate serviciile la o singură taxă de 80 INR / 1 USD per comandă. Aceasta va include 60 de zile de stocare, livrare în toată India în 48 de ore acoperind 18.000 de coduri PIN, 20% returnări la origine (RTO) și fără costuri lunare fixe sau fără comenzi minime.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut