P&O Ferries lansează o a doua navă pe ruta Zeebrugge-Hull. Port-containerul „Freya” de 117 m, cu capacitatea de 650 TEU, a fost adăugat programului pe ruta din Marea Nordului în perioada provocatoare post-Brexit.

Împreună cu nava-soră „Elisabeth”, noua navă „Freya” va dubla capacitatea pe traseu și va crește numărul de traversări în fiecare direcție la șase pe săptămână.

Thorsten Runge, director general al serviciilor de transport feroviar de marfă P&O, a declarat: „Cu sprijinul companiei mamă DP World, care continuă să investească în infrastructura sa logistică din Marea Britanie, ne-am angajat să extindem serviciile noastre pentru a asigura un flux rapid și eficient de mărfuri între Marea Britanie și Europa.”

P&O Ferries oferă servicii de transport de marfă pe opt rute majore între Marea Britanie, Franța, Irlanda de Nord, Republica Irlanda, Olanda și Belgia.

Compania sa logistică, P&O Ferrymasters, operează legături rutiere și feroviare integrate către țări de pe continent, inclusiv Italia, Polonia, Germania, Spania și România.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare