European Gateway Services (EGS) își mărește frecvența trenurilor pe această rută. De vineri, 17 februarie 2023, un tren va pleca din Rotterdam (Olanda) spre Nürnberg (sudul Germaniei) și invers, de patru ori pe săptămână.

Cu această conexiune, toate terminalele de containere olandeze de pe Maasvlakte (o extindere masivă către vest a portului Europoort și a instalației industriale din portul Rotterdam) vor fi conectate direct la terminalul de containere Tricon Nürnberg de câteva ori pe săptămână. Există, de asemenea, servicii directe către Regensburg și München.

Trenurile au o capacitate de peste 100 TEU și, prin utilizarea locomotivelor electrice Vectron, contribuie și la un transport mai durabil.

EGS oferă livrări last mile în Bayern și Rotterdam, precum și transferuri portuare în Rotterdam și către și dinspre Anvers

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare