ARILOG (Asociația Română de Logistică) vă invită la Conferința anuală, cel mai important eveniment organizat pentru comunitatea de logisticieni din România. Conferințaaflată la ediția cu nr. 19, se va desfășura pe 08 iunie, în București, la NORD Events Center (Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 4-6, Sector 2, București) – cel mai tehnologizat centru de conferințe din România.

Evenimentul se va desfășura sub tematica „Pregătiți pentru necunoscut”. Cu ajutorul speakerilor invitați și al subiectelor alese, organizatorii doresc să transmită un mesaj de adaptabilitate, flexibilitate și minte deschisă către adoptarea noilor tehnologii. „În ultimii ani, am trecut cu toții prin multe situații perturbatoare care ne-au atins într-un fel sau altul: pandemia – ale cărei efecte se simt și acum, războiul de la graniță, dezastrele naturale, legislația în schimbare, criza economică și costul ridicat al vieții. Acum, vă invităm să fim împreună, să fim optimiști și creativi și să scoatem tot ce e mai bun din orice situație pe care mediul din jurul nostru ne-o oferă“, se arată în invitaţia ARILOG.

Programul evenimentului poate fi accesat AICI.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut