Oleg Voitsekhovsky, fondatorul Consiliului Rus al Centrelor Comerciale, a declarat pentru agenţia TASS că urmează să se deschidă în Rusia aproximativ 30 de puncte de vânzare cu amănuntul ale companiilor iraniene de fashion.

Companiile ruseşti evaluează oportunitățile de cooperare cu mărcile de modă iraniene. În acest sens, săptămâna aceasta a avut loc o întâlnire între reprezentanții comunității locale de afaceri. „Rusia este interesată să deschidă magazine ale producătorilor iranieni, dar în procesul de a le aduce în retailul rusesc trebuie rezolvate o serie de probleme, așa că anul acesta este puțin probabil. Reprezentanții mărcilor iraniene pot ocupa posturile vacante pe piața rusă în termen de trei ani”, a spus Oleg Voitsekhovsky.

Potrivit acestuia, cooperarea este planificată să înceapă cu deschiderea a cel puțin 30 de magazine în Rusia sau includerea mărcilor iraniene în gama existentă de lanțuri de îmbrăcăminte și încălțăminte. „Producătorii iranieni vor să se dezvolte în țara noastră, dar fără investiții, apelând la distribuitorii locali. Nu există mărci iraniene recunoscute în Rusia, așa că va fi necesar să investească bani și timp în promovarea fiecărui brand.”

În plus, pentru a determina prețul mărfurilor, este importantă rezolvarea problemei logistice – cea mai bună opțiune par a fi rutele „lente”, care vor dura mai mult timp, dar vor costa mai puțin. „Atâta timp cât problemele legate de logistică și certificare nu au fost rezolvate fără echivoc, nu există nicio certitudine că producătorii își vor putea vinde mărfurile în intervalele de preț cunoscute de cumpărătorii ruși.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare