ecovium Group și Mantis își unesc forțele pentru a oferi soluții integrate de ultimă generație de tipul Supply Chain Execution (SCE) la nivel internațional, combinând platforme pentru TMS, transport maritim, procese vamale și WMS.

Compania germană specializată în soluții IT pentru logistică, ecovium, și Mantis Group, furnizor de soluții WMS din Atena, și-au anunțat fuziunea sub umbrela ecovium Group. Fuziunea întră în vigoare imediat și susține obiectivul ecovium de a poziționa compania din Germania drept furnizor internațional de soluții logistice sustenabile.

ecovium și Mantis vor oferi soluții SCE integrate, mai ales pentru companiile care necesită prezență și suport la nivel global. Tranzacția a fost susținută de către FSN Capital Partners, principalul investitor al ecovium. „Logistica se dezvoltă din ce în ce mai mult la nivel global. Clienții noștri trebuie să îndeplinească diverse cerințe într-o mod cât mai rapid, deoarece procesele logistice nu cunosc granițe. Un singur furnizor IT nu mai este capabil să susțină toate procesele. De aceea ne-am poziționat ca un grup cu module logistice interconectate. Prin portofoliul complementar și know-how-ul Mantis, putem oferi clienților soluții internaționale de management al lanțului de aprovizionare“, declară Jasmino Burkic, CEO ecovium Group.

Odată cu această mișcare strategică, ambele companii fac un pas important în strategiile lor de creștere. „Companiile caută suite software SCE cuprinzătoare și perfect integrate și soluții la cheie cu o experiență dovedită pe verticalele lor și în regiunile geografice specifice. Urmând această tendință de piață, am căutat în mod activ să ne unim forțele cu furnizori de soluții și software de logistică de succes cu portofoliu și acoperire geografică complementare. În acest context, ecovium este o potrivire ideală pentru Mantis. Fuziunea va face din ecovium un furnizor global, susținut de firme de capital privat de top, cu un portofoliu de soluții SCE de 360 de grade. Cu această poziționare, ecovium va juca un rol cheie pe piețele internaționale”, declară Yiannis Panagiotopoulos, CEO Mantis.

Ca urmare a fuziunii, grupul ecovium va deveni un furnizor global de software și soluții, cu un total de peste 400 de angajați în 21 de locații din întreaga lume, deservind aproximativ 4.000 de clienți dintr-o gamă largă de industrii.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare