Din 1 martie 2021, Marangoni Retreading Systems a majorat cu 0,20 euro / kg prețul de vânzare pentru materialele din cauciuc utilizate pentru reșaparea anvelopelor în toate țările din Spațiul European.

Această majorare de preţ are la bază scumpirea materiilor prime din sector, ca urmare, pe de o parte, a creşterii cererii la nivel global, iar pe de alta a reducerii cantităților disponibile.

Creșterea prețului materiilor prime a forțat deja diferiți producători de anvelope noi și / sau materiale pentru reșapare să anunţe majorări de preț sau să le programeze pentru următoarele săptămâni. Marangoni consideră că aceste creșteri nu vor avea un efect negativ asupra competitivității industriei reșapării. De fapt, anvelopa reșapată, deoarece folosește mai puține materii prime în comparație cu produsele noi, va beneficia de avantaje din această tendință.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare