După sancțiunile UE impuse Rusiei, mărcile chinezeşti au ajuns în fruntea pieţei în sectorul produselor albe în locul mărcilor precum Bosch și LG. De asemenea, marca turcească Beko, ce produce în Rusia, se remarcă și ea printre jucătorii de frunte ai pieței.

Potrivit Kommersant, acțiunile unor mărci precum Bosch, Samsung, LG, Electrolux, Whirlpool, Indesit, care au condus în acest sector în Rusia, continuă să scadă.

În acest an, una dintre cele mai populare mărci din sectorul produselor albe din Rusia a fost Haier, din China. Cea mai mare pondere în vânzările de frigidere, mașini de spălat, aragaz și cuptoare aparține acestui brand. De asemenea, se estimează că acest brand va continua să fie lider de piață în domeniul electrocasnicelor în următorii ani, alături de producătorul chinez Hisense și cel sloven, Gorenje.

Marca turcească Beko, marca Atlanta din Belarus și Russian Nordfrost sunt, de asemenea, printre cele mai preferate mărci din Rusia în vânzările de frigidere și mașini de spălat.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare