Regatul Unit a anunțat că trei Puncte de Frontieră Internă (IBF) – Ebbsfleet, North Weald și Warrington – sunt închise în perioada 16-19 august 2022. Variante alternative de IBF pentru această perioadă sunt Sevington și Holyhead. De reţinut, însă, că Sevington nu poate procesa transportul de animale în vamă.

Regăsiţi mai jos anunţul publicat de autorităţile britanice, varianta în limba română:

IMPORTANT: ÎNCHIDERE TEMPORARĂ A PUNCTELOR DE FRONTIERĂ INTERNĂ

Punctele de Frontieră Internă (IBF) Ebbsfleet, North Weald și Warrington  vor fi închise din 16 august, orele 00:01, până pe 19 august 2022, orele 23:59. Dacă trebuie să mergeți la un punct de frontieră intern în aceste perioade, trebuie să accesaţi fie Sevington, fie Holyhead:

  • IBF Sevington,Ashford, TN25 6GE
  • IBF Holyhead, ParcCybi, A55 Intersecția 2, Holyhead, LL65 2YQ.

Dacă ajungeţi însă la un IBF care este închis în această perioadă, veți fi redirecționat către Sevington IBF sau Holyhead IBF.

Dover Western Docks și Stop 24 vor rămâne deschise în toată această perioadă, dar serviciile Administrației Fiscale și Vamale nu vor fi disponibile în aceste locații.

Așa cum este situația în prezent, efectivele de animalele vii nu pot fi acceptate la IBF Sevington. Orice vehicul care necesită procese vamale referitoare la efectivele de animalele vii din sud-est va trebui să meargă la:

  • Dover Western Docks, Freight Clearance Centre,Cruise Terminal 1, Lord Warden Square, DoverCT17 9DH

sau la

  • Stop 24, Folkestone Services, Junction 11, M20,Hythe, Kent, CT21 4BL.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare