National Highways avertizează utilizatorii de drumuri care folosesc M25 și A3 în și în jurul orașului Surrey cu privire la închiderile de weekend care vor avea loc pe tot parcursul anului.

Intersecția 10 de pe M25 – schimbul cu A3 la Wisley – este una dintre cele mai aglomerate din țară și se confruntă zilnic cu cozi mari. Are, de asemenea, una dintre cele mai mari rate de coliziuni înregistrate pe autostrăzi și pe drumurile A majore la nivel național. Acest proiect, potrivit Trafficban.com, va reduce coliziunile cu aproximativ o treime, dar va crea și o conexiune mai bună și un trafic mai fluid pentru cei 270.000 de șoferi care îl folosesc zilnic.

Ca urmare, vor fi necesare o serie de închideri de weekend ale M25 și A3 din Surrey pe tot parcursul anului, primele fiind programate astfel:

– A3 între Send și joncțiunea 10 (Wisley): închidere pe ambele sensuri de vineri, 23 februarie, ora 21:00, până luni, 26 februarie, la 6:00, pentru lucrări de demolare a podului.

– M25 între joncțiunea 11 (Chertsey Interchange) și joncțiunea 10 (Wisley): închidere pe ambele sensuri de vineri, 15 martie, ora 21:00, până luni, 18 martie, ora 6:00, pentru demolare pod şi montaj portal.

Închideri suplimentare ale M25 și A3 sunt planificate pe tot parcursul anului.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut