Dezvoltatorul VGP a inaugurat recent o nouă hală de depozitare de 14.500 m2 destinați închirierii în cadrul VGP Park Ștefănești – Ilfov. MasterBuild General Contractor & Property Developer a fost antreprenorul responsabil cu realizarea lucrărilor de structură metalică, fațade și învelitoare.

MasterBuild, în calitate de antreprenor de specialitate, finalizează pentru dezvoltatorul pan-european VGP un nou spațiu de depozitare de 14.500 m2, localizat în zona Ștefănești-Ilfov. Poziționat în zona de Nord a Capitalei, cu acces de pe autostrada A3, proiectul este situat pe un teren cu o suprafață de 20 hectare, unde exista deja o dezvoltare industrială de 130.000 m2. Proiectul beneficiază de 12 m înălțime utilă hală, o poartă de încărcare la 800 m2, acreditare clădire verde BREEAM Very Good și alte facilități.

Noua construcție – Hala D – este destinată activității de depozitare și va fi închiriată operatorilor din sectoare precum distribuţie şi segmentul logistic. „Ne bucurăm să putem livra clădirile din parcul VGP înaintea termenului promis, respectând calitatea construcției și funcționalitatea operațională a fiecărei celule”, declară Ionuț Puiu, director tehnic în cadrul VGP.

Ștefan Ferdinand Vayna, CEO MasterBuild General Contractor & Property Developer, a adăugat: „Suntem onorați să colaborăm cu un jucător cu o asemenea prezență și expansiune la nivel european. Ne bucurăm că putem contribui cu expertiza MasterBuild în generare de valoare adăugată pe piața logistică și industrială locală și că putem contribui la dezvoltarea unui sector în continuare foarte dinamic.”

MasterBuild este o companie românească de construcții și dezvoltare logistică și industrială, activă din 2005 atât pe segmentul construcțiilor industriale, cât și al proiectelor comerciale și rezidențiale. Aceasta își desfășoară activitatea atât în România, cât și pe piețe internaționale și semnează până în prezent peste 1 milion m2 construiți.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut