Retailerul de hrană și accesorii pentru animale de companie, Maxi Pet, își extinde rețeaua cu un nou hipermarket, în Râmnicu Vâlcea, după o investiție totală de 250.000 de euro. Ajunge astfel la un număr total de 15 magazine la nivel național.

Cu o suprafață de aproximativ 400 mp și 8 angajați, magazinul din Retail Park Râmnicu Vâlcea are în incita sa și un punct farmaceutic veterinar, cu personal specializat care oferă sfaturi privind sănătatea, nutriția și igiena animăluțelor, acesta fiind un proiect unic pe piața de produse pentru animale de companie.

Hipermarketul Maxi Pet are o gamă variată de peste 15.000 de produse de tip hrană, jucării, accesorii și de igienă și sănătate. “Cererea de produse de calitate pentru animalele de companie ne determină să ne extindem în zone strategice. Suntem pe o piață aparte, în continuă creștere, tot mai mulți români având cel puțin un animal de companie. În plus, românii consideră animalele de companie parte a familiei și le oferă toate condițiile necesare și hrană de calitate, dar le asigură și accesorii utile, fapt pentru care cererea pentru produse de specialitate a crescut în ultimul ultimul an cu 10%. Piața locală de pet retail este din ce în ce mai puternică, fiind un reper important în regiune pentru oportunitățile de creștere”, declară Miruna Diaconescu, Director Marketing, Pet Network International.

O parte din business este generată de vânzările în creștere din magazinul online Maxi-pet.ro, unde ajung comenzi din întreaga țară, inclusiv din mediul rural, unde cererea este în creștere.

Maxi Pet, care deţine unități în București, Iași, Sibiu, Ploiești, Craiova, Timișoara, Piatra Neamț, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Suceava și Cluj-Napoca, face parte din grupul Pet Network, alături de magazinele Animax.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut