Mercedes-Benz Turcia a înființat o unitate specială de producție de 6.600 m2 la fabrica din Hoșdere pentru Mercedes-Benz Tourrider, un model dezvoltat special pentru piața nord-americană.

Mercedes-Benz Tourrider, a cărui caroserie a fost fabricată în noua unitate de producție din Hoșdere de 6.600 m2, a devenit și primul autobuz produs de fabrică din oțel inoxidabil. Bülent Acicbe, membru al Comitetului executiv responsabil pentru Mercedes-Benz Türk Bus Production, a declarat: „Am înființat o nouă unitate pentru fabricarea caroseriei din oțel inoxidabil a lui Mercedes-Benz Tourrider. În timp ce am proiectat amenajarea, echipamentele și fluxurile de lucru ale acestei unități, special pentru Mercedes-Benz Tourrider, am organizat și producția de masă a vopselei și a proceselor de asamblare. Aș dori să le mulțumesc colegilor care au contribuit la dezvoltarea, pregătirea producției și producția vehiculului.”

Oțelul inoxidabil a fost ales ca materie primă pentru noul proiect de autobuz creat în conformitate cu cerințele pieței nord-americane. Astfel, a fost prezentat un concept care corespunde așteptărilor pieței în materie de rezistență la coroziune. Prototipurile caroseriei din oțel inoxidabil, dezvoltate în întregime de inginerii turci, au fost produse în Turcia, în timp ce testele de asamblare au fost efectuate la fabrica din Hoșdere.

Aplicațiile necesare pentru punerea în funcțiune a autobuzelor în producție și întreținere și reparații post-vânzare la centrele de service din America au fost dezvoltate special pentru aceste autobuze de către echipa de Diagnostic și Dezvoltare Mercedes-Benz Türk Bus. Modificările și solicitările de suport care pot apărea în viitor vor fi satisfăcute de echipa menționată.

De asemenea, pentru prima dată, pentru acest autobuz a fost dezvoltată o bară de protecție cu amortizare a energiilor foarte mari. În acest fel, piesele de pe suprafața frontală a vehiculului sunt protejate în cazul coliziunilor până la o anumită viteză.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut