Pentru a susține ritmul de creștere al business-ului, METRO Cash & Carry România extinde capacitatea Centrului Logistic One Roof, din Ștefăneștii de Jos, cu încă 10.000 m2. Extensia One Roof vizează consolidarea capacității depozitului cu temperatură ambientală, iar după extindere Centrul Logistic One Roof va avea o suprafață de peste 65.000 m2 ce va îngloba toate operațiunile de depozitare și distribuție ale METRO Cash & Carry România. Extensia proiectului logistic va fi gata în toamna acestui an.
„One Roof este cel mai ambițios proiect dezvoltat de METRO Cash & Carry în ultimii ani, un exemplu de muncă în echipă, inovație și sinergii, care ne-a permis o consolidare optimă a activităților logistice. Faptul că mai facem un pas în dezvoltarea platformei, în ciuda întregului context din ultimul an, care nu a fost ușor pentru nimeni, este un semnal în plus că mergem în direcția potrivită și rămânem la fel de dedicați misiunii noastre de a ne sprijini clienții și a contribui concret la succesul afacerilor lor”, declară Adrian Ariciu, CEO METRO Cash & Carry România.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare