Producătorul german de vehicule militare Rheinmetall MAN Military Vehicles (RMMV) și Michelin și-au intensificat colaborarea printr-un nou acord pentru extinderea parteneriatului în domeniul mobilității vehiculelor de apărare. Ca parte a înţelegerii, cele două părți vor analiza „oportunități suplimentare” și vor dezvolta „soluții care să răspundă așteptărilor clienților”, a anunțat producătorul german.

Proiectele comune viitoare ar putea include schimbul de experiențe cu clienții și dezvoltarea coordonată a anvelopelor și a altor sisteme.

„Acordul este un pas important în deschiderea drumului către o colaborare mai activă și mai diversificată. Conlucrarea cu Michelin s-a dovedit fructuoasă pentru o perioadă lungă de timp. Acum facem împreună următorul pas spre adâncirea legăturilor existente”, a declarat Michael Wittlinger, CEO RMMV.

Cu sediul central în München, asocierea comună a Rheinmetall AG și MAN Truck & Bus AG este un furnizor de soluții de apărare în domeniul mobilității logistice terestre.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare