Retailerul Migros a pus piatra de temelie pentru noul centru de distribuție online din Regensdorf, lângă oraşul elveţian Zürich. Noua locație va acoperi o suprafață totală de 38.000 m2 pe patru etaje și va crea aproximativ 500 de locuri de muncă. Finalizarea este programată pentru 2026.

Migros Online construiește un nou centru de distribuție ultramodern în Regensdorf. Potrivit LogInfo24, în centrul de distribuție Migros Online de lângă Zürich pot fi stocate 21.000 de articole și pot fi procesate zilnic aproximativ 7.500 de comenzi. Noua locație se întinde pe patru etaje și are o suprafață totală de 38.000 m². Noul centru de distribuție permite procese optimizate în depozit și creează locuri de muncă atractive. Finalizarea construcției este programată pentru 2026.

Livrările la depozit sunt posibile şi prin transport feroviar, astfel că, pe viitor, emisiile de CO2 ar putea fi reduse prin mai puține transporturi cu camioane și rute de livrare mai scurte către gospodării. Produsele refrigerate vor fi expediate în containere speciale reciclabile, cu pachete de gheață pe bază de apă, care folosesc mai puțină energie. În Regensdorf este utilizat și un sistem fotovoltaic de ultimă generație, care produce circa 646.000 kWh/an pe o suprafață de peste 3.000 m². „Noul depozit din Regensdorf nu numai că permite o procesare mai durabilă a comenzilor online, ci și timpi de livrare mai rapizi pentru clienții noștri. În același timp, creăm aproximativ 500 de locuri de muncă atractive. Suntem încântaţi că putem începe construcția”, a declarat Katrin Tschannen, CEO al Migros Online.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut