Un oraș Lego cu centre de control, camere video și sistem de monitorizare a traficului este punctul de atracție al noului Milestone Systems Concept Center din Sofia, capitala Bulgariei.

„Am deschis un Concept Center la Sofia pentru a prezenta practic soluțiile și propunerile noastre de afaceri, lucru care nu se poate realiza fără simulări în timp real”, a declarat CEO-ul Milestone Systems, Thomas Jensen, la deschiderea Concept Center, completând: „astfel arătăm cum tehnologia video poate ajuta societatea să își optimizeze eficiența și securitatea.”

Conceptul de Smart City este prezentat printr-un model Lego care include toate elementele din orașele reale. Clienții au ocazia de a vedea cum poate contribui software-ul Milestone VMS la programarea semafoarelor pentru a reduce aglomerația la orele de vârf și poluarea, precum și modul în care se direcționează ambulanțele în caz de accidente.„Am dedicat acest mediu conceptului de Smart City. Inginerii noștri au integrat fiecare parte a modelului Lego City în software-ul nostru XProtect, susținut de numeroase soluții de la terți producători pentru a prezenta puterea platformei noastre deschise VMS. Am vrut să ne asigurăm că mișcarea în interiorul orașului este autonomă și variabilă. Făcând acest lucru, stabilim un nou standard în industrie și lansăm o provocare la adresa modalităților convenționale de a realiza o demonstrație”, a declarat Christian Morana, Senior Manager Milestone Systems, EMEA Presales and Tech Excellence.

Biroul de la Sofia al Milestone Systems este unul dintre principalele centre de dezvoltare, anul acesta aniversând 10 ani. „Am ales să deschidem acest centru în Bulgaria deoarece aici avem o echipă numeroasă. Investim masiv în Bulgaria de zece ani, deoarece am văzut aici mult talent din punct de vedere tehnic și numeroase oportunități de inovație”, a spus Thomas Jensen.

Deschiderea acestui Concept Center a făcut parte din programul primei ediții a Annual Platinum Partner Event for Eastern Europe, eveniment la care au participat peste 20 de parteneri din 9 țări din regiune. „Salutăm participarea celor mai valoroși parteneri ai noștri din regiune la deschiderea noului Concept Center și sărbătorim împreună cea de-a 10-a aniversare a biroului Milestone din Bulgaria, deoarece acești parteneri reprezintă parte integrantă a succesului nostru de-a lungul anilor”, a declarat la deschidere Borislava Kenarova, director de vânzări regional pentru Europa de Est în cadrul Milestone Systems. „Este timpul să regândim viața în orașe. E responsabilitatea noastră să demonstrăm modul în care Safe și Smart City Video Technology îmbunătățește calitatea vieții. De aceea, am creat acest Concept Center pentru a inspira și a invita partenerii și clienții noștri să exploreze noi soluții la probleme vechi, cum ar fi criminalitatea, congestia traficului și poluarea.”

Karol Nowak, CEO al partenerului Platinum TVPrzemyslowa din Polonia, a primit onoarea de a tăia panglica împreună cu Thomas Jensen.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut