Evenimentul „Milestone Technology Day România 2024”, care s-a desfăşurat pe 5 iunie 2024, a fost un prilej pentru echipa Milestone și pentru partenerii săi, lideri în domeniul tehnologiei, să dezbată despre felul în care tehnologia video pe platformă deschisă de la Milestone poate ajuta companiile din diverse industrii să își eficientizeze operațiunile, să își protejeze activele critice sau să îmbunătățească viteza de răspuns în situații de urgență.

În prim plan, la deschiderea evenimentului a fost puterea pe care o dau platforma deschisă Milestone XProtect și partenerii de tehnologie pentru implementarea soluțiilor, apoi s-a trecut în revistă istoria VMS a Milestone Systems, precum și activitățile de actualitate ale companiei în regiune.

„Astăzi am avut în România cel mai important eveniment din regiune, «Milestone Technology Day România 2024», cu un număr impresionant de participanți cărora le mulțumim! Atât echipa noastră, cât și partenerii de tehnologie, au prezentat potențialul platformei deschise Milestone prin demonstrațiile din cadrul standurilor. Ne bucurăm că au fost alături de noi integratorii, dar și utilizatorii finali care își doresc să abordeze diferit provocările reale ale afacerilor din diferite domenii. Depășim tot mai mult scenariile tradiționale de securitate prin analizele video care oferă acum soluții optimizate, iar cu partenerii potriviți, aceste idei pot deveni realitate”, a declarat Borislava Kenarova, manager regional de vânzări pentru Europa de Est, CSI și Israel, Milestone Systems.

În cadrul celor 12 standuri, partenerii Milestone au prezentat cum platforma Milestone de gestionare video permite integrarea cu o varietate mare de echipamente, care permit crearea unor soluții pentru industrie. Platforma deschisă face posibilă creșterea afacerilor și integrarea soluțiilor lor, atât pentru securitate, cât și dincolo de scopurile de securitate, pentru evoluție și eficiență.

Christian Morana, de la Milestone Systems, a prezentat trendurile care redefinesc industria, unde valorificarea inteligenței artificiale devine tema principală a momentului. Această prezentare a provocat dezbaterea „Always AI – Technology Trends That Will Re-shape the Industry”, moderată de Adrian Seceleanu. S-au alăturat Yugo Neumorni, ca reprezentant CIO Council Romania, Nikita Zhivago de la NVIDIA și Dan Bogdan, de la Dell EMC, analizând situațiile concrete ale noilor provocări aduse de IA în această industrie. Una dintre temele de interes actual, dar cu importanță majoră și în viitor, rămâne securitatea cibernetică care a făcut subiectul unei prezentări. Modul în care tehnologia modelează harta soluțiilor Milestone a fost o altă temă abordată.

Evenimentul a fost de interes, atât pentru parteneri, cât și pentru integratori și utilizatori finali, reunind peste 100 de participanți din domenii precum: retail, medical, logistică, agricultură, transport ș.a., precum și integratorii de soluții de securitate și IT.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut