Grupul elveţian Militzer & Münch a adăugat locațiilor existente din Grecia, Bulgaria și România, încă două noi unități în regiunea Balcanilor, la Sarajevo (Bosnia și Herțegovina) și Podgorica (Muntenegru). Noile unităţi, care se vor concentra pe servicii logistice și transporturi rutiere, au început operațiunile la sfârșitul lunii august. Acestea vor pune un accent deosebit pe organizarea transporturilor rutiere FTL și LTL și pe serviciile de vămuire.

Militzer & Münch Serbia, filiala stabilită în Serbia în 2019, va servi drept hub al companiei pentru Balcanii de Vest. „Mulți clienți cu care colaborăm în Serbia sunt activi și pe celelalte piețe din regiune; acești clienți provin în principal din sectoarele modei și textilelor, dar şi din automotive și industria chimică“, a declarat Nikola Vasiljevic, director general al celor două noi unități și director executiv al Militzer & Münch Serbia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut