Grupul elveţian Militzer & Münch a adăugat locațiilor existente din Grecia, Bulgaria și România, încă două noi unități în regiunea Balcanilor, la Sarajevo (Bosnia și Herțegovina) și Podgorica (Muntenegru). Noile unităţi, care se vor concentra pe servicii logistice și transporturi rutiere, au început operațiunile la sfârșitul lunii august. Acestea vor pune un accent deosebit pe organizarea transporturilor rutiere FTL și LTL și pe serviciile de vămuire.

Militzer & Münch Serbia, filiala stabilită în Serbia în 2019, va servi drept hub al companiei pentru Balcanii de Vest. „Mulți clienți cu care colaborăm în Serbia sunt activi și pe celelalte piețe din regiune; acești clienți provin în principal din sectoarele modei și textilelor, dar şi din automotive și industria chimică“, a declarat Nikola Vasiljevic, director general al celor două noi unități și director executiv al Militzer & Münch Serbia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare