Producătorul mondial de biscuiți, ciocolată și snacks, Mondelez, plănuiește să își revizuiască modelul de funcționare din Rusia, afirmă Prime, citând Ria Novosti.

Mondelez International continuă să lucreze în Rusia și intenționează să realizeze o localizare largă a proceselor de afaceri. În același timp, compania aderă la restricțiile anunțate anterior – suspendarea investițiilor în proiecte noi și publicitate. „În prezent, compania își schimbă abordarea asupra modelului de operare pentru a avea o mai mare independență a proceselor de afaceri și a competențelor din țară pentru gestionarea eficientă a afacerilor locale în fața restricțiilor existente”, a spus serviciul de presă. Mondelez International și-a redus, de asemenea, operațiunile din Rusia și intenționează ca, până la sfârșitul anului, să își transforme producția din țară într-o afacere separată, cu un lanț de aprovizionare autonom. „Compania își schimbă modelul operațional de achiziții pentru a deveni mai independentă și protejată de potențiale restricții”, a subliniat serviciul de presă.

Mondelez a intrat pe piaţa rusă în 1994. La începutul lui martie 2023, compania a anunțat că a suspendat activitățile de publicitate și investiții în Rusia din cauza situației din Ucraina.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut