Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei, producătorul Mondelez International Inc. plănuiește să redeschidă săptămâna viitoare o fabrică de chipsuri de la periferia Kievului, din Vyshhorod, care a fost închisă în urma invaziei Rusiei în Ucraina. Fabrica de biscuiţi din estul Ucrainei, din Trostyanets, care a suferit daune semnificative în martie din cauza acțiunilor militare, fără însă ca vreun angajat să fie rănit, va rămâne închisă ca urmare a „daunelor semnificative” suferite.

Unitatea din Vyshhorod, pe care Mondelez intenționează să o redeschidă, produce marca locală de chipsuri de cartofi numită Lyuks. Potrivit Reuters, compania lucrează, de asemenea, cu autoritățile ucrainene pentru a realimenta cu apă și energie zona și donează grâu și zahăr organizațiilor neguvernamentale locale.

Fabrica de biscuiţi Oreo – cealaltă unitate Mondelez din Ucraina – a fost închisă imediat ce a început războiul.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare