La un an după anunțul inițial al achiziției, a fost finalizat un acord între compania elveţiană de transport maritim şi logistică Mediterranean Shipping Company (MSC) și Bolloré Group cu privire la vânzarea Bolloré Africa Logistics.

Evaluată la 5,7 miliarde de euro, Bolloré Africa include toate activitățile de transport și logistică ale grupului mai larg din Africa.

Vânzarea a avut loc mai devreme decât se aștepta, Bolloré anticipând inițial că tranzacția nu va fi finalizată complet până la sfârșitul primului trimestru din 2023, în așteptarea aprobării de către organismele de reglementare.

Grupul francez Bolloré spune că „va rămâne puternic implicat în Africa, în special prin Canal+, și, de asemenea, va continua să-și dezvolte activitățile pe acest continent în numeroase sectoare, precum comunicațiile, divertismentul, telecomunicațiile și editarea”.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut