MSC lansează un serviciu direct către porturile din Africa de Vest pe care le va apela direct din Turcia de la sfârșitul lunii februarie.

Mediterranean Shipping Company (MSC) își mărește numărul de curse după consolidarea prezenței sale în Africa prin achiziția a 100% din Bolloré Africa Logistics. MSC, care nu a rămas indiferentă la interesul crescând al Africii de Vest pentru mărfurile turcești și la cerințele exportatorilor turci pentru piață, își lansează serviciul direct din Turcia către Africa de Vest cu structura sa de servicii reînnoită.

Cu acest serviciu direct, MSC va facilita transportul exportatorilor turci cu mărfuri către porturile din Africa de Vest. În timp ce satisface alte nevoi logistice cu serviciile oferite de Bolloré Africa Logistics sub acoperișul său, va oferi un avantaj previzibil al timpului de tranzit datorită costurilor sustenabile și transportului non-stop, notează Lojiport.

Serviciul direct către Africa de Vest va începe cu plecarea MSC Aniello cu o capacitate de transport de 5.000 TEU din Tekirdağ Asyaport (Turcia) marți, 21 februarie. Se preconizează sosirea în portul Dakar în 26 de zile, în portul Abidjan în 30 de zile, iar apoi în porturile Tema, Lome și Tincan la intervale de o zi. MSC va furniza servicii săptămânale pe ruta Turcia – Africa de Vest cu 8 nave pe segmentul de 5.000 TEU, cu o capacitate totală de transport de 50.000 de tone.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare