Ebusco a primit o comandă de autobuze de la Stadtwerke München. Livrarea este programată pentru prima jumătate a anului 2023.

Stadtwerke München îşi extinde flota cu 14 autobuze Ebusco de 18 metri

Motivele pentru care municipalitatea a ales Ebusco au inclus capacitatea superioară a bateriei, consumul redus și propunerea comercială competitivă. În plus, Stadtwerke München are deja o vastă experiență cu autobuzele Ebusco. În prezent, în centrul orașului München sunt în funcțiune 12 autobuze Ebusco 2.2 de 12 metri și două autobuze Ebusco 3.0.

Ebusco lucrează ca partener de inovare cu Stadtwerke München și filiala sa Münchner Verkehrsgesellschaft (MVG) de câțiva ani. Această nouă comandă vine ca o consolidare a parteneriatului. „Suntem încântați că Stadtwerke München a optat din nou pentru Ebusco. Compania a fost de la bun început în fruntea tranziției energetice, iar acum vom colabora la obiectivul de a introduce transportul cu emisii zero cât mai curând posibil”, a declarat Peter Bijvelds, CEO Ebusco.

Veit Bodenschatz, director general al Münchner Verkehrsgesellschaft (MVG) a adăugat: „După ce autobuzele de 12 metri de la Ebusco au corespuns așteptărilor noastre, ne dorim să vedem în trafic şi pe fratele mai mare al acestora. Trecând treptat la autobuze electrice, dorim să atingem obiectivele climatice în transport și să facem transportul public din München și mai durabil.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare