Murali Store, importatorul oficial al vopselelor Benjamin Moore în România, a inaugurat cel mai mare showroom de vopsele decorative de lux din România, stabilind un nou standard în designul interior pe piața locală. Investiția se ridică la peste 100.000 euro, fiind parte din strategia de dezvoltare a companiei, ca urmare a creșterii cererii cu 30% pentru vopsele premium pe piața amenajărilor interioare de lux în ultimii ani.

Deschis la finele lui iulie, showroom-ul Murali Store din București are o suprafață de aproape 200 m2. Aici se regăsește cea mai extinsă gamă de vopsele premium – 3.500 de nuanțe unice – ale brandului american Benjamin Moore, dar și ale brandurilor italiene Cebos și Valpaint.

„Acesta este cel de-al doilea showroom pe care l-am deschis, după cel din Timișoara în 2021, fiind o decizie firească, dar în același timp strategică pentru dezvoltarea business-ului, având în vedere creșterea accelerată a pieței de amenajări interioare de lux din România. În ultimii ani, am avut o creștere de 30% a cererii pentru vopsele premium, ritm care se menține în prezent, iar București și zona de sud-est a țării aveau nevoie de un furnizor care să îndeplinească cerințele de consultanță personalizată atât pentru partenerii noștri, specialiștii în arhitectură și design interior, cât și pentru beneficiarii finali. Există un interes crescut din partea românilor pentru lux și rafinament în amenajările locuințelor, nu doar în București-Ilfov, ci și în județe precum Brașov, Constanța, Iaşi, Cluj și Timișoara”, declară Adriana Dobriceanu, co-fondator Murali Store.

În showroom-ul din București lucrează 4 consultanți sprecializați în oferirea de soluții personalizate pentru alegerea nuanțelor și texturilor vopselei și în design interior.

Inaugurarea showroom-ului a fost făcută în prezența a peste 100 de invitați, printre care și reprezentanții brandurilor Benjamin Moore, Cebos și Valpaint.

„Am pregătit deschiderea showroom-ului Murali Store din București în cel mai efervescent sezon, perioada iulie-septembrie fiind preferată pentru renovări și amenajări interioare. În această perioadă, proiectele de renovare și de aplicare a vopselelor încep de la 3.000 de euro pentru un apartament și ajung la 20.000 de euro pentru case cu o suprafață de 120 m2. Cele mai vândute produse din portofoliul nostru sunt vopselele Benjamin Moore, pentru care cererea a crescut cu 25% în primele luni din vară față de lunile din iarnă. De altfel, interesul pentru produse și soluții de amenajare interioară și decorarea locuinței este în prezent la cel mai mare nivel din ultimii ani, piața de lux cunoscând o nouă etapă de dezvoltare. Per total, vom vedea o creștere accentuată atât al nivelul business-ului, cât și pe piață, nu doar în sezonul de vară, ci pe întreg 2023.”

Aproximativ 50% din cifra de afaceri a Murali Store este generată de produsele Benjamin Moore. În 2023, Murali Store estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 22%, la peste 3 milioane de euro, cea mai mare parte din afaceri fiind generată de proiecte de amenajare pe segmentul B2C.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut