În perioada 1921 septembrie, vă așteptăm la standul Logistic Post din cadrul evenimentului TransLogistica ce va avea loc la Romexpo!

TransLogistica România reprezintă un hub important pentru afacerile din domeniul transportului și logisticii. Evenimentul reuneşte profesioniști, companii și experți din întreaga industrie, oferind o platformă pentru schimbul de idei, prezentarea de soluții și stabilirea de parteneriate strategice. Participanții au posibilitatea de a se conecta cu furnizori de servicii, producători de tehnologii avansate și specialiști de top, dar şi de a participa la conferințe și seminarii.

Vă așteptăm cu interes la standul nostru atât pentru a ne cunoaște, dar mai ales pentru un schimb constructiv de idei despre situația actuală din industria de transport și logistică atât din România, dar și din Europa.

Intrarea la târgul TransLogistica România este gratuită, dar înregistrarea prealabilă este obligatorie, AICI.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut