După o lungă pauză, poliția germană a revenit la verificările din parcări privind consumul de alcool. Duminica trecută, un astfel de raid a avut loc în parcările Wonnegau-Ost, Steingewann și Sitzborn, care se află pe autostrada A61, potrivit unui mesaj publicat de serviciul de presă al Administrației de trafic Mainz (Renania-Palatinat) pe presseportal.de.

În mod tradițional, poliția a apărut în zonele de odihnă pentru camioane duminică seara, cu puțin înainte de sfârșitul interzicerii circulației camioanelor, adică până la ora 22:00. Un total de 58 de șoferi au fost testați pentru prezența alcoolului în corp. Din aceştia, cinci şoferi aveau depăşită limita de 0,5 g/l permisă în Germania (cu excepția șoferilor ADR), iar pentru trei dintre ei etilotestul a prezentat valori de 1,42, 1,55 și 1,94 g/l de alcool. Celor cinci li s-a interzis de către oamenii legii să părăsească parcarea până când valorile vor reveni în limite complet. Ca măsură preventivă, documentele lor de transport au fost confiscate temporar și camioanele au fost imobilizate prin instalarea unor sisteme de blocare a roților.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare