Nexxiot digitalizează întreaga flotă E-P Rail. În lunile următoare, compania elvețiană va instala senzori IoT în toate vagoanele de marfă ale companiei feroviare românești.

Nexxiot va furniza aproximativ 1.100 de dispozitive gateway pentru proiect. Aceste sisteme Globehoppers colectează date pentru a fi procesate de software-ul Nexxiot. Întregul ansamblu creează o transparență globală și ajută E-P Rail să-şi îmbunătățească performanțele operaționale și să își extindă portofoliul.

E-P Rail, care este una dintre cele mai mari opt companii feroviare din România, intenționează să lanseze noi servicii online de transport deja anul viitor.

E-P Rail este o companie din România cu capital social integral privat care are ca obiect principal de activitate prestarea serviciilor de transport feroviar de mărfuri şi a serviciilor conexe transportului feroviar. Compania a fost înființată în 2013 și deține subfiliale în Slovacia, Slovenia, Ungaria, Austria și Germania.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut