Luna aceasta, Total Technologies a lansat ultima versiune Honeywell Voice Android, transpaletul Cobot XP 15 și sistemul Denso RFID împreună cu etichetele E-Paper. Lansările au avut loc în cadrul evenimentului „Innovation Through Simplicity“ organizat de Total Technologies alături de partenerii companiei Honeywell Industrial Automation, EP Equipment Europe, Denso Wave Europe, Cubetape Multiscan Technologies și VOI, utilizatorii soluțiilor Total Technologies în domeniul logisticii, T&L și manufacturing.

Tehnologia Voice, compatibilă cu popularul sistem de operare Android, revoluționează operațiunile din depozit, oferind o soluție ușor de configurat și rapid de implementat. Soluțiile ghidate de lucru din Honeywell Voice îndrumă operatorii pentru diverse sarcini, cum ar fi picking, depozitare și sortare, replenishment sau recepție. Printre rezultatele obținute se numără creșterea productivității cu până la 35%, reducerea cu 50% a erorilor umane și cu 20% mai puține incidente de siguranță, toate reducând timpul de instruire a angajaților la jumătate. Cu Honeywell Voice se poate obține o acuratețe de până la 99,98%.

Transpaletul Cobot XP 15 este o soluție rapidă, agilă, durabilă (baterie performantă și sustenabilă, Li-Ion) și ușor de utilizat, care se integrează perfect fluxului de lucru. Acesta transformă chiar și cele mai complexe sarcini într-o navigare ușoară, sporind productivitatea și eficiența. În plus, nu necesită integrare!

Sistemul Denso RFID și etichetele E-Paper oferă o soluție avansată de identificare și gestionare a activelor, combinând tehnologia RFID pentru citirea rapidă a datelor cu etichete E-Paper pentru afișarea clară și actualizabilă a informațiilor. Acest sistem îmbunătățește eficiența și acuratețea în diverse aplicații logistice și industriale.

Proiectul realizat datorită middleware-ului dezvoltat de echipa Digital Solutions de la Total Technologies, a permis companiei să simuleze în mod realist procesele de picking folosind #honeywell #voice #technology. Aceasta a fost integrată cu transpaletul #Cobot XP 15, demonstrând capacitățile unui logistician modern, care este multitasking, multilingv și fericit să fie liber de efort fizic și erori datorită tehnologiei inovatoare.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul ARILOG, Profi și CTP România.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut