Nokian Tyres continuă să facă angajări pentru noua unitate de producție din Oradea. Pentru2024 sunt disponibile aproximativ 350 de posturi, dedicate atât managerilor, cât și operatorilor din zona de producție. Cu toții vor avea șansa de a lucra în cadrul primei fabrici cu zero emisii de CO2 din industria anvelopelor, începând cu  cea de-a doua jumătate a anului viitor. Candidații pot aplica online pe site-ul companiei sau pot să depună CV la sediul fabricii din Oradea. În total, Nokian Tyres va crea în Oradea aproximativ 550 de locuri de muncă.

Investiția pe care Nokian Tyres o realizează în Oradea se remarcă prin anvergură, viziune și expertiză. Compania finlandeză se angajează să fie un bun vecin pentru comunitatea locală, în contextul în care fabrica inovatoare, cu o valoare estimată la 650 de milioane de euro și echipată cu tehnologie Industry 4.0., este proiectată să asigure maximum de eficiență și de grijă față de mediu și bunăstarea localnicilor.

Un atu este originea finlandeză ce stă la baza unei culturi organizaționale în care siguranța, grija, dialogul și respectul sunt valori esențiale. Astfel, angajații beneficiază de stabilitate și un pachet de beneficii adecvat, aliniat la standardele pieței din România.

Susanna Tusa, Director General, Vice Președinte al Nokian Tyres Romania Operations și lider al proiectului fabricii din România declară: „Construcția fabricii noastre din Oradea marchează începutul unei călătorii remarcabile, iar pentru asta avem nevoie de o echipă puternică. La ora actuală se lucrează intens atât pe șantier, cât și în departamentul de Resurse Umane, pe măsură ce ne pregătim să primim peste 500 de oameni bine pregătiți în echipa noastră. Toți cei interesați sunt invitați să aplice și sperăm să ajungem împreună la destinația pe care ne-o dorim cu toții – o carieră de succes în cadrul Nokian Tyres România.”

La începutul lui 2024, se va forma o Echipă de Lansare, care va participa, pe parcursul primăverii, la un stagiu de pregătire oferit de Nokian Tyres la sediul companiei din orașul Nokia, Finlanda.

Fabrica din România va face parte din rețeaua globală de producție a Nokian Tyres, alături de celelalte unități din Finlanda și SUA. Capacitatea anuală de producție va fi de 6 milioane de anvelope, cu potențial de extindere în viitor.

Fabrica se va concentra pe producția de anvelope pentru autoturisme și SUV-uri de mari dimensiuni, care vor fi vândute în principal pe piața din Europa Centrală. Locația va găzdui, de asemenea, o unitate de distribuție pentru depozitarea și distribuția anvelopelor. Suprafața construită însumează aproximativ 100.000 m2. Investiția totală în construirea de la zero a fabricii este estimată la aproximativ 650 de milioane de euro, ceea ce reprezintă una dintre cele mai valoroase investiții din România din ultimii ani.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut