Transportatorul maghiar Waberer’s a publicat o declarație în care avertizează cu privire la escrocii care lucrează în Germania în numele său.

„Compania noastră vă avertizează să fiți mai precauți, deoarece numeroase escrocherii sunt comise în toată Germania folosind date publice ale companiei noastre. Această serie de fraude este efectuată de autori necunoscuți, neafiliaţi la compania noastră.

Din păcate, mai multe victime ne-au raportat că atunci când comandă pachete mici, de obicei, datele companiei noastre sunt folosite în mod înșelător, ca și cum am fi un serviciu de curierat sau de livrare a coletelor, iar victimelor li se solicită plata în avans. Prin prezenta, declarăm că Waberer’s nu are niciun contract cu magazine online mici din Germania și nu se angajează în livrarea de pachete mici. Compania noastră este specializată în transportul de camioane complete în toată Europa.

Vă îndemnăm să fiți vigilenți și precauți și să nu vă lăsaţi atraşi de trucurile escrocilor! Dacă observați circumstanțe suspecte, urmați sfaturile poliției germane, acționați cu prudență sau raportați poliției locale!”, se arată în comunicatul Waberer’s Group.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut