Al doilea număr al revistei Logistic Post vă supune atenției atât noutăți legislative care vă vor influența cu siguranță activitatea, cât și interviuri cu jucători de top din domeniile logisticii și producției sau analize despre evoluția pieței de transport maritim. Informații ce vă pot inspira în activitate sau vă pot ajuta să fiţi cu un pas înaintea pieței!

Din titlurile acestei ediţii menționăm: „ANPC va putea să controleze în vamă“, „România, interesantă pentru afacerile regionale“, „Doar 5 operatori vor reuşi să obțină profit în 2023!“ sau „Afacerile de nişă au prins avânt în pandemie“.

Revista va putea fi vizualizată în curând pe site-ul nostru www.logisticpost.ro. Între timp, cei care doresc varianta în format fizic ne pot contacta pe office@logisticpost.ro.

Vă recomandăm varianta în format fizic atât pentru designul special, cât mai ales pentru informațiile care fac din publicația noastră una demnă de a fi păstrată la colecție!

Vă dorim lectură plăcută!

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut