Cel de-al treilea număr al revistei Logistic Post vă supune atenției atât noutăți legislative, cât și interviuri cu jucători de top din domeniul logisticii sau analize despre achiziţii, nearshoring, friend-shoring şi reindustrializare. Toate aceste informații vă pot inspira în activitate sau vă pot ajuta să fiţi cu un pas înaintea pieței!

Din titlurile acestei ediţii menționăm: „Harta lumii de aprovizionare se redesenează!“, „Distribuția directă de produse farmaceutice – o soluție aleasă de tot mai mulți producători“, „Camioanele, luate în vizor în Portul Constanța“ sau „Din 2024, majoritatea companiilor trebuie să devină sustenabile“.

Revista va putea fi vizualizată în curând pe site-ul nostru, www.logisticpost.ro. Între timp, cei care doresc varianta în format fizic ne pot scrie la office@logisticpost.ro.

Vă recomandăm varianta în format fizic atât pentru designul special, cât mai ales pentru informațiile care fac din publicația noastră una demnă de a fi păstrată la colecție!

Vă dorim lectură plăcută!

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut