Dennis Selinas, viitorul CEO al Globalworth, a devenit președintele Consiliului Director al Asociației Investitorilor de Real Estate din România (AREI), pentru următorii 2 ani. Acesta a preluat conducerea de la Antoanela Comşa, președintele Grupului GranVia România.

AREI reunește unii dintre cei mai importanți investitori imobiliari din România, acoperind întregul spectru al industriei, de la rezidențial şi birouri, la retail și logistică. Membrii AREI dezvoltă proiecte ample de investiții în toate marile orașe din România, precum București, Cluj-Napoca, Constanța, Brașov, Timișoara, Craiova, Sibiu și Oradea.

Sub mandatul Antoanelei Comșa, AREI și-a construit un profil reprezentativ la nivel naţional, crescând comunitatea cu membri prezenți în toate marile orașe. „Sunt onorat că am fost încredințat cu o asemenea responsabilitate de către colegii mei din cadrul AREI, cu care împărtășesc aceleași principii și valori, precum și viziunea pentru o industrie imobiliară etică și sustenabilă. Predecesoarea mea, Antoanela Comșa, a coordonat un plan ambițios de dezvoltare a Asociaţiei, urmărind totodată să crească gradul de conștientizare a problemelor majore care ne afectează industria, iar eu îmi propun să amplific și să extind realizările și angajamentul AREI față de toți stakeholderii relevanți”, a spus Dennis Selinas.

Antoanela Comşa a adăugat: „În timpul mandatului meu, ne-am concentrat eforturile pe construirea unei percepții transparente și aprofundate asupra industriei imobiliare. AREI este o comunitate mai puternică și mai relevantă și am mare încredere că Dennis Selinas va aduce o contribuție importantă în exercitarea mandatului său. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu el.”

În ultimii ani, AREI a construit un parteneriat solid cu autoritățile publice, prin implicarea activă în cele mai importante platforme de dialog cu mediul de afaceri și prin contribuții cu expertiză și substanță pe marginea tuturor inițiativelor de politici publice.

În noul său rol, Dennis Selinas se va concentra pe consolidarea acestui parteneriat, astfel încât să contribuie la implementarea soluțiilor relevante ce vizează aspecte strategice și stringente pentru industrie, precum și pe promovarea agendei de advocacy a AREI (printre care deblocarea actualului blocaj administrativ urbanistic din București și conturarea unei strategii pentru dezvoltarea urbană a orașului pe viitor, alături de toți stakeholderii relevanți). De asemenea, el va reprezenta Asociația și companiile membre în relația cu actorii din sectorul public, privat și societatea civilă.

„Având în vedere faptul că preiau acest rol într-un moment crucial pentru industrie și pentru piața imobiliară, și reflectând asupra implicațiilor pentru următorii 2 ani pe care le au provocări precum inflația și politica monetară restrictivă, criza energetică, războiul din Ucraina, de-globalizarea sau modul de lucru hibrid, am speranța să putem lucra împreună pentru a crea noi oportunități pentru industria imobiliară din România și pentru a spori capacitatea țării de a atrage investiții”, a concluzionat Dennis Selinas.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut