Livrând 48 de vehicule către Dalhom Motors, unul dintre cei mai mari operatori din Israel, TEMSA însumează acum 83 de vehicule puse în circulaţie în ultimul an pe şoselele din Israel.

TEMSA, care a realizat livrări importante pe piața europeană de export, își continuă creșterea în diferite zone geografice. Modelul LF12 ecologic, cu motor diesel Euro 6, îşi continuă expansiunea pe drumurile israeliene. Conform contractului, în flota companiei Dalhom Motors Ltd. au fost incluse 48 de vehicule model LF12 TEMSA, ceea ce a dus la 83 de autobuze livrate în decurs de un an în Israel. Ultimele vehicule achiziționate vor fi puse în serviciu în Netanya, la 1 ianuarie 2022.

Reflectând experiența sa în soluțiile de transport urban, TEMSA a proiectat cele 48 de modele LF12 până la cel mai mic detaliu, toate opțiunile solicitate de Dalhom Motors Ltd. fiind incluse. De asemenea, au fost respectate inclusiv solicitările speciale ale operatorului, cum ar fi placa de afişare a destinației și automatul de bilete.

Directorul general adjunct, responsabil cu vânzările și marketingul la TEMSA, Hakan Koralp, a declarat: „Pentru TEMSA, 2021 a fost un an de creștere și de progres solid pe piețele în care se află. Acum, credem că flota de 83 de vehicule livrate Israelului în decurs de un an nu numai că va ține pasul cu arhitectura orașului, ci va fi și un exemplu pentru viziunea <Oraşe inteligente>, cu o structură economică, sigură, confortabilă și ecologică. La sfârșitul unui an în care am avut un cuvânt de spus pe piața europeană, avem şi o poziție solidă pe piața din Orientul Mijlociu cu această livrare.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut