Cu încă cinci autobuze e-Atak livrate către Weilheim, Germania, Karsan și-a consolidat și mai mult cota de piață, cu un total de aproape 20 de vehicule electrice în Germania.

Cu viziunea de a fi cu un pas înainte în viitorul mobilității, Karsan oferă soluții de transport public adecvate nevoilor actuale, răspândind rapid în Europa gama sa de produse electrice inovatoare și tehnologice. Vehiculele electrice Karsan, care au o identitate ecologică, confort, performanță ridicată și dimensiuni ideale, sunt oferite orașelor europene în cel mai accesibil mod, împreună cu un dealer și o structură de service eficientă. Numărul total de vehicule electrice din Karsan în Europa, care a câștigat cu succes multe licitații pentru vehicule electrice, a depășit acum 250. Karsan și-a livrat de curând vehiculele orașului Weilheim, Germania, după ce a câștigat licitația pentru 5 vehicule electrice e-Atak. Odată cu această livrare, Karsan și-a consolidat și mai mult cota de piață în țară, cu aproape 20 de vehicule electrice utilizate în transportul public din Germania.

Karsan e-Atak atrage la prima vedere atenția cu luminile de zi cu LED şi cu linia de design dinamică față și spate. Motorul electric, de 230 kW, produce un cuplu de 2.500 Nm, oferind utilizatorului o experiență de conducere de înaltă performanță. Cu o capacitate totală de 220 kWh cu cinci baterii de 44 kWh dezvoltate de BMW, e-ATAK de 8 m poate fi încărcat în 5 ore cu unități de încărcare cu curent alternativ și în 3 ore cu unități de încărcare rapidă, rămânând în același timp înaintea concurenților săi cu o autonomie de 300 km. Mai mult, datorită sistemului de frânare regenerativă care asigură recuperarea energiei, bateriile se pot încărca singure până la 25%. e-Atak oferă o capacitate de 52 de pasageri şi are două opțiuni diferite de plasare a scaunelor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut