Numărul magazinelor partener a ajuns să fie aproape egal cu cel al magazinelor integrate Profi odată cu semnarea, chiar înainte de sfârșitul lunii trecute, a contractului pentru cel de al 800-lea magazin partener Profi.

Deschis la Vișeu de Sus (Maramureș), cel de-al 800-lea magazin de acest fel completează lista unităților partener aflate în toate județele țării și contribuie la atingerea uneia dintre țintele strategiei de dezvoltare a rețelei: în următorii câțiva ani, toate magazinele Profi să fie administrate de către parteneri. „După un început lent și provocator, când testam conceptul, iar potențialii parteneri încercau să înțeleagă conceptul, diferit de franciză, am învățat cum să-l adaptăm pentru a obține rezultate optime”, a declarat Magda Amarie, Director Operaţional, Departament Partener Profi. „Astăzi, oamenii nu doar că ne înțeleg sistemul, dar pot vedea cu ochii lor avansul și realizările celor care deja au avut încredere să se înroleze, astfel că cererile de înscriere vin spre noi în ritm alert.”

Cei care doresc să devină parteneri și au șanse să li se atribuie un magazin Profi sunt persoane cu experiență în comerț, care au cunoștințe de administrare a stocurilor. Este important să fi lucrat ca șefi de magazin, de departament sau de raion, să fi condus echipe de angajați și să aibă abilitatea de a organiza şi prioritiza activități. Persoanele orientate către client, cu bune abilități de comunicare și care știu să relaționeze sunt clar cu un pas mai aproape de statutul de partener Profi.

Oportunitatea le este oferită tuturor, dar primii care au înțeles sistemul sunt foști șefi de magazin Profi. Ei se bucură de avantajul de a face aproape aceeași muncă, dar cu rezultate mai bune.

În momentul de față, mare parte dintre parteneri sunt foști angajați Profi, deşi, pe zi ce trece, tot mai multe persoane cu experiență din afara Profi încep să perceapă beneficiile și să ni se alăture.

Unii dintre parteneri au ajuns, treptat, să administreze două, trei, chiar și cinci magazine partener, fapt încurajat de sistem câtă vreme rezultatele sunt pozitive pentru ambele părţi.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare