Poliția italiană a destructurat o bandă periculoasă care jefuia vehicule industriale și autoutilitare în Cerignola, provincia Foggia.

La începutul lunii noiembrie, agenții au arestat șaptesprezece persoane acuzate de apartenența la această organizație criminală, sub acuzația de tâlhărie multiplă, deținere ilegală într-un loc public de arme, inclusiv pentru violență, spălare de bani și răpire. În contextul transportului rutier, grupul infracţional a lovit pe întreg teritoriul național cu precădere vehicule care transportau tutun.

Pentru a efectua jafurile au folosit dispozitive de bruiaj, care perturbă comunicațiile radio și smartphone-urile. În acest fel, șoferul vehiculului atacat era împiedicat să tragă un semnal de alarmă către companie sau către poliție. După ce au intrat în posesia vehiculului, tâlharii au blocat drumul prin arderea unor vehicule pentru a facilita evacuarea. Aceasta este a doua operațiune care a avut loc în Puglia în câteva săptămâni pentru a contracara jafurile de vehicule industriale. La sfârșitul lunii octombrie, Polstrada a demascat o bandă cu sediul în Andria, făcând douăsprezece arestări.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut