În SUA, specialistul în băuturi energizante Nutrabolt a contractat specialistul în logistică contractuală ID Logistics pentru a acoperi gestionarea activităților de logistică și de co-ambalare în statul New York. Noul amplasament de 21.000 m2, situat la aproximativ 16 km de unitatea de producție, este a cincea operațiune pe care compania de logistică o dedică Nutrabolt.

Nutrabolt este una dintre companiile de băuturi energizante cu cea mai rapidă creștere din Statele Unite. În acest context, ID Logistics a fost aleasă ca partener strategic pentru a sprijini dezvoltarea sa la scară națională și internațională. Furnizorul de servicii va permite fabricii să asigure o rată de producție de 20 de ore pe zi și va livra aproximativ 5.500 de încărcături pe an. Centrul de distribuție dispune şi de o stație de co-ambalare care eficientizează și consolidează rețeaua logistică a Nutrabolt, permițând în același timp economii de costuri, o mai mare flexibilitate în gestionarea stocurilor și extinderea capacității. De asemenea, permite Nutrabolt să-și stabilească prezența pe canalele de distribuție cu creștere mare, cum ar fi magazinele de proximitate și comerțul electronic. „Echipa ID Logistics ne oferă suport deplin pentru a ne consolida poziția pe piață și pentru a asigura servicii eficiente de logistică și ambalare”, a declarat Tom Mallory, vicepreședinte Global Logistics la Nutrabolt.

Cu acest nou contract, ID Logistics Group își confirmă ambiția puternică de dezvoltare în Statele Unite, la câteva luni după achiziția Kane Logistics și finalizarea integrării acesteia în Grup.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare