Compania italiană de transport rutier de mărfuri, Gruppo Mascio, din Bergamo, specializată în terasamente, caută 90 de șoferi de vehicule industriale și 10 mecanici prin intermediul rețelelor sociale, potrivit Corriere della Sera. Noii şoferi se vor adăuga pe parcursul lui 2023, celor 200 actuali. Căutarea va începe mai întâi pe Tik Tok, apoi va continua pe Facebook, Instagram și YouTube, folosind și mărturiile șoferilor lor de camion.

Procesul de recrutare masivă vine ca urmare a creşterii continue a Grupului Mascio, care în 2021 și-a crescut cifra de afaceri cu 70% și în 2022 cu 30%, ajungând la 28,5 milioane de euro. Iar pentru 2023 se prevede o nouă creștere de 30%, condiţionată însă de angajarea de noi șoferi. Şoferii vor fi angajați cu contracte permanente cu un salariu net care poate ajunge la 2.400 de euro pe lună.

Compania a înființat și un „premiu de profesionalism”, care în 2024 va oferi șoferilor un stimulent de 5.000 de euro dacă își ating obiectivele stabilite, inclusiv reducerea consumului de combustibil și respectarea regulilor de conduită. Grupul Mascio va demara și o activitate de formare internă și va lua legătura cu consulate și ambasade pentru a căuta șoferi și în străinătate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut