Liegl & Dachser Kft a deschis o nouă rută, datorită căreia compania de logistică asigură livrarea mărfurilor într-o singură zi de pe întreg teritoriul Ungariei către regiunea de graniță a României. Cursa zilnică a fost inaugurată la 22 martie 2022 și pleacă de la Pilisvörösvár, având ca destinație branch-ul Dachser din Arad. Sunt deservite astfel volumele crescute și nevoile clienților din regiune.

Noua rută, pe lângă faptul că oferă un serviciu mai competitiv partenerilor și clienților, va reduce șansele de deteriorare a mărfurilor, deoarece transbordarea este simplificată între cele două țări. Până acum, mărfurile care trebuia să ajungă în România, treceau mai întâi prin depozitul agenției Dachser de la Kecskemét. Cu noua linie directă, camionul pleacă în fiecare noapte de la sediul din Pilisvörösvár și ajunge la Arad a doua zi dimineață.

Noua rută include și familia de produse entargo, targospeed, targoflex și targofix, care oferă servicii uniforme și de înaltă calitate atât clienților B2B, cât și B2C din toată Europa. În plus, sunt disponibile urmărirea electronică și monitorizarea continuă online a transporturilor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut