Începând cu 30 august 2021, o nouă linie de feribot va facilita traficul de mărfuri și pasageri între capitala suedeză Stockholm și oraşul german Rostock. Compania suedeză Rederi AB Gotland va oferi inițial conexiunea cu nava “Hansa Destinations”. Într-un prim pas, linia Stockholm-Nynäshamn va pleca lunea, miercurea și vinerea, iar din Rostock vor exista plecări în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Apoi, este planificat să se ofere plecări zilnice în ambele direcții folosind o a doua navă. Trecerea dintre Stockholm și Rostock durează aproximativ 18 ore. Directorul general al operatorului portuar Rostock Port, Gernot Tesch, presupune că noua conexiune va aduce portul la o nouă dimensiune. „Rostock se dezvoltă din ce în ce mai mult în centrul logistic central al traficului din nordul Europei. Toate piețele relevante din Europa de Nord pot fi accesate din portul Rostock. Acest lucru este unic pentru un port baltic.”

Rezervările de bilete se pot face deja, începând cu 1 iulie.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut