Compania norvegiană de transport maritim roll on/roll off UECC a început să opereze în portul Göteborg o nouă linie de nave care va transporta vehicule către și dinspre nodul de marfă Zeebrugge.

Noul serviciu de la Marea Nordului, care conectează porturile Zeebrugge, Esbjerg, Göteborg și Drammen săptămânal, este lansat pe baza mai multor contracte cu unii dintre marii producători europeni de automobile, suplimentând serviciul săptămânal existent UECC pentru Atlantic, care conectează porturile Vigo, Zeebrugge, Bremerhaven, Malmo și Drammen.

Odată cu lansarea noului serviciu, UECC va oferi două călătorii pe săptămână între Zeebrugge și Drammen. Prima plecare din Zeebrugge cu noul serviciu de la Marea Nordului a fost joi, 07 aprilie 2022.

„Compania UECC este încântată să lanseze acest nou serviciu în Marea Nordului, adăugând, în sfârșit, Danemarca la rețeaua proprie paneuropeană de transport maritim pe distanțe scurte. De asemenea, a adăugat şi Göteborg ca al treilea port de escală în Suedia, pe lângă serviciul existent pentru Malmo și Wallhamn, permițându-ne să oferim astfel clienților un produs durabil cu o gamă mai largă”, a declarat Glenn Edvardsen, CEO UECC.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare