În perioada 13 – 19 mai, Roadpol va desfăşura cea de-a doua acțiune paneuropeană de control din transportul de mărfuri și pasageri.

Conform calendarului evenimentelor Roadpol, cea de-a doua operațiune Truck&Bus din 2024 va avea loc în toată Europa în perioada 13-19 mai. Angajații poliției rutiere și ai altor autorități de reglementare din țările care se alătură acțiunii vor efectua controale rutiere ale vehiculelor grele și autobuzelor.

Pentru îmbunătățirea siguranței rutiere se vor efectua verificări ale stării tehnice a vehiculelor, controlul dimensiunilor şi al greutăţii, verificări ale permiselor şi autorizaţiilor de transport, ale conformității șoferilor cu programul AETR. De asemenea, vor fi verificate documentele de însoţire a mărfurilor, securizarea încărcăturii şi se vor face controale asupra şoferilor privind consumul de alcool sau de substanţe interzise.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut