În ultima săptămână, Poliția Rutieră și-a intensificat controalele asupra vehiculelor grele aflate în tranzit pe una dintre principalele artere de circulație din centrul Italiei, în special în provincia Perugia, între Todi, Foligno, Città di Castello și Castiglione del Lago. Bilanţul a fost consistent: 98 de încălcări ale legislației privind transportul de mărfuri, 16 cazuri de nerespectare a vitezei legale și un caz de conducere în stare de ebrietate.

Săptămâna de verificări pe secțiunea Umbria a E45, cu diverse patrule de poliție rutieră din Perugia și detașamentele din Todi, Foligno, Città di Castello și Castiglione del Lago care au verificat 301 vehicule grele din transportul internațional de mărfuri. Controalele, potrivit Uomini e Trasporti, au vizat respectarea reglementărilor cu cel mai mare impact asupra siguranței, precum starea psihofizică a șoferilor, respectarea limitelor de viteză, respectarea legislației privind acordul european privind transportul internațional al mărfurilor periculoase, dar și respectarea reglementărilor prevăzute de legislația națională și comunitară (verificarea încărcăturii, a documentelor de însoțire a mărfurilor etc.)

În cadrul verificărilor, agenții au constatat 294 de abateri – din care 16 pentru depășire cu viteză, una pentru condus în stare de ebrietate și 98 pentru încălcări ale legislației privind transportul mărfurilor. În total, încălcările au dus la 523 de puncte de penalizare și la reţinerea a 6 permise de conducere.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut