Compania Naţională a Autostrăzilor din Marea Britanie va testa o „zonă liniștită” pe A20, lângă Aycliffe, în Kent, în încercarea de a reduce poluarea fonică rezultată din transportul mărfurilor spre Portul Dover.

„Zona liniștită” se va desfășura pe o porțiune de coastă de 1,3 km a A20, care duce până la Portul Dover, de la nodul Courtwood până la sensul giratoriu Western Heights. Conducătorii vehiculelor vor fi informați că nu trebuie să claxoneze între orele 23:30 și 7:00, din această săptămână urmând să fie instalate indicatoare de-a lungul A20 pentru a informa șoferii. De asemenea, National Highways va anunţa şi grupurile de transport și operatorii de feriboturi, dar va colabora şi cu poliția din Kent pentru a oferi vizibilitate suplimentară și, acolo unde este necesar, aplicarea legii, potrivit trafficban.com. Orice vehicul greu care nu respectă interdicţia riscă o amendă de 60 de lire sterline (340 de lei).

Reamintim că în prezent, în Kent, se desfăşoară Operaţiunea Brock. Toate HGV-urile care se îndreaptă spre Portul Dover sau Eurotunnel trebuie să urmeze indicatoarele pentru a se alătura Operațiunii Brock la intersecția 8 M20.  Cei care încearcă să utilizeze o altă rută riscă o amendă de 300 de lire (1.700 de lei) şi vor fi trimiși în spatele cozii de către poliție sau agenți, pierzând timp, combustibil și bani.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut