Din ianuarie 2023, ÖBB Rail Cargo Group (RCG) va opera o filială în Shanghai. Prin această investiție, RCG vine mai aproape de nevoile clienților săi care vor avea beneficii chiar din prima zi. Acest lucru se datorează faptului că angajații RCG la fața locului vor oferi un real impuls managementului întregului lanț valoric logistic, inclusiv servicii suplimentare de expediere de marfă. Acest lucru se aplică transportului, vămuirii, transbordării și, bineînțeles, soluțiilor de transport care folosesc fie containerul standard de 40”, fie containerul cub înalt de 40”, care este cu 30 cm mai înalt.

Datorită timpilor de tranzit atractivi, RCG poate oferi alternative robuste și fiabile la transportul maritim și aerian. De asemenea, permite clienților să ocolească porturile de încărcare și descărcare, care sunt încă puternic aglomerate, precum și terminalele interioare. Această flexibilitate suplimentară oferă lanțurilor de aprovizionare impulsul care face diferența.

Datorită legăturii cu TransNET, care are deja peste 800 de conexiuni, clienții nu numai că beneficiază de rute atractive din China către Europa și retur, dar acum pot ajunge cu ușurință în Coreea și Japonia prin traversări maritime scurte. Pe lângă Coridorul de Nord, Coridorul de Mijloc este disponibil și pentru transportul de mărfuri pe viitor. Această rută comercială trece prin Kazahstan, prin Azerbaidjan/Georgia și Marea Neagră până în România și în Europa Centrală. Acest lucru oferă mai multă securitate în planificare, chiar și în cazul unor crize geopolitice.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare