ÖBB Rail Cargo Group (RCG) a înființat o nouă filială în Serbia, ridicând la 13 numărul de țări în care operează cu personal și locomotive proprii. Asta înseamnă conexiuni TransFER mai rapide către Grecia și Turcia.

RCG a fondat o nouă filială la Belgrad. Rail Cargo Carrier – Southeast a făcut din Serbia a 13-a țară din Europa în care RCG oferă transport feroviar durabil de marfă cu propriul personal și locomotive. Noua companie feroviară va furniza în principal servicii de tranzit între Turcia și Europa Centrală și de Sud-Est, consolidând astfel poziția de lider de piață a RCG în Turcia.

RCG oferă acum companiilor industriale sârbe o conexiune eficientă și durabilă la transportul feroviar european de marfă. Tracțiunea proprie în 13 țări oferă, de asemenea, un grad ridicat de flexibilitate care face posibilă efectuarea transporturilor și mai rapid, mai eficient și într-un mod mai orientat către client dintr-o singură sursă.

Legătura cu Turcia are un potențial imens pentru un transport feroviar de marfă durabil și ecologic. În prezent, comerțul exterior al Turciei este încă puternic dependent de transporturile cu camioane. Transportul feroviar reprezintă doar aproximativ 1% din exporturile Turciei. Prin înființarea companiei în Serbia, RCG se asigură că transportul feroviar de marfă în Europa de Sud-Est se extinde și devine mai atractiv.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare